Skip to content

Lehdistötiedote 10.11.2016: ContractZen ja ruotsalainen Assently

ContractZen ja Assently helpottavat sähköisen allekirjoituksen käyttöönottoa

Suomalainen sähköisen asiakirjahallinnan pilvipalvelu ContractZen ja ruotsalainen sopimusprosessien digitalisointiin erikoistunut Assently aloittavat yhteistyön ja integroivat helppokäyttöisen sähköisen allekirjoituksen metadatapohjaiseen dokumentinhallintaan.

Niin suuret kuin pienetkin yritykset kamppailevat asiakirjojen hallinnan kanssa. Kansainvälisen liiketoiminnan kasvaessa kiihtyvää tahtia sopimusten määrä yrityksissä on kasvanut räjähdysmäisesti. Sähköisen allekirjoituksen odotetaan tehostavan ja nopeuttavan liiketoiminnan transaktioita.

ContractZenin dokumentinhallintapalvelu tarjoaa Assentlyn suositut allekirjoituspalvelut sisäänrakennettuna. Näin palvelukokonaisuus tarjoaa yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden dokumenttien sähköiseen hallintaan koko niiden elinkaaren ajan. Keskitetyn digitaalisen asiakirjahallinnan avulla yritykset ovat lisäksi aina valmiina erilaisiin auditointitilanteisiin kuten vero- ja tilintarkastuksiin, rahoituskierroksiin ja yrityskauppoihin.

"ContractZenin lähtökohtana on tarjota mahdollisimman helppokäyttöinen ja turvallinen tapa hallita yritysten tärkeimpiä asiakirjoja sähköisesti käyttäen hyväksi uusimpia teknologioita. Näin ollen Assently on meille erinomainen kumppani. Erityisesti älypuhelimen tai tabletin näytöllä tapahtuva allekirjoitus sormella tai kynällä on helppoudessaan lyömätön. Yhtiön tarjoamat erilaiset tavat sähköiseen allekirjoitukseen ovat juridisesti yhtä päteviä kuin perinteinen allekirjoitus ja teknologia täyttää kaikilta osin sekä EU:n että Yhdysvaltojen allekirjoitussäädökset”, ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola toteaa.

”Allekirjoituspalvelumme avulla yritykset kykenevät lyhentämään huomattavasti allekirjoitusprosessin läpimenoaikoja. Tämä johtaa tehokkaampaan toimintaan ja huomattaviin kustannussäästöihin. Nyt luodun palvelukokonaisuuden avulla asiakkailla on mahdollisuus sopimusten, kokouspöytäkirjojen ja muiden dokumenttien allekirjoittamiseen, hallintaan ja jakamiseen tietoturvallisesti ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta”, kertoo Assently Finlandin toimitusjohtaja Pekka Kotkajuuri.

ContractZen helpottaa kaiken kokoisten yritysten digitaalista asiakirjahallintaa innovatiivisella pilvipalvelulla, joka yhdistää suosituimmat sähköiset allekirjoituspalvelut metadatateknologiaan perustuvaan dokumentinhallintaan ja tietoturvalliseen Virtual Dataroom -palveluun. ContractZen on perustettu vuonna 2014 ja sen omistajiin kuuluu suomalaisia ja kansainvälisiä asianajajia sekä kokeneita ohjelmistoalan ammattilaisia. Yrityksen kotipaikka on Helsingissä. www.contractzen.com

Assentlyn tavoitteena on olla paras sopimusprosessien digitalisoinnin toteuttaja tarjoamalla laajimmat ja käyttäjäystävällisimmät ratkaisut sähköiseen allekirjoittamiseen. Yrityksen pääkonttori on Tukholmassa. https://assently.com/fi/

 

Lisätietoja:

Markus Mikola, Toimitusjohtaja, ContractZen Oy, +358 40 533 4519, markus@contractzen.com

Pekka Kotkajuuri, Assently Finland, +358 400 840 189, pk@assently.com

 

Tule mukaan! Kokeile ilmaiseksi 30 päivää

 

chatsimple