Skip to content

Jo yli 200 suomalaista organisaatiota ja 14 pörssilistattua yhtiötä käyttää ContractZeniä

 

Suomalaisyritykset ContractZen 3

ContractZen tarjoaa monipuolisia ratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille ja yhdistyksille. Me ContractZenillä olemme äärimmäisen ylpeitä siitä, että palveluamme käyttää jo yli 200 suomalaista organisaatiota ja 14 pörssilistattua yhtiötä. Teidän luottamuksenne merkitsee meille valtavasti!

Missiomme on auttaa kaikkia organisaatioita, erityisesti PK-yrityksiä, hallitsemaan sopimuksiaan, kokouksiaan ja #GRC (Governance, Risk & Compliance) -asiakirjojaan helpommin kuin koskaan ennen. Tavoitteenamme on tehdä yrityksistä ketterämpiä, luotettavampia ja arvokkaampia.

Olipa kyseessä pieni paikallinen yritys tai suuri monikansallinen pörssiyhtiö, ContractZenin palvelut on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin. Pienet yritykset ja yhdistykset hyötyvät erityisesti käyttäjäystävällisestä ja kustannustehokkaasta ratkaisustamme, joka auttaa heitä virtaviivaistamaan hallinnollisia prosesseja ja vähentämään paperityön määrää. Suuret yritykset puolestaan arvostavat järjestelmämme skaalautuvuutta, laajoja ominaisuuksia ja mahdollisuutta integroida ContractZen osaksi heidän olemassa olevia IT-ympäristöjään, kuten Microsoft 365.

Asiakkaidemme haasteita ja syitä valita ContractZen

Kysyimme asiakkailtamme, mihin haasteisiin he olivat erityisesti hakemassa ratkaisua ja miksi he päätyivät valitsemaan ContractZenin. Tässä yhteenvetoa vastauksista:

  • Hajanainen sopimusten hallinta: Dokumenttien hajanaisuus, keskitetyn tietovaraston puute, alkeelliset arkistointijärjestelmät ja aikaa vievät hakuprosessit.
  • Nopean kasvun haasteet: Suuren sopimusmäärän hallinta ja operatiivisen tehokkuuden varmistaminen nopean laajentumisen aikana.
  • Sääntelyvaatimusten noudattaminen: Tarve noudattaa tiukkoja compliance-vaatimuksia ja toimialan standardeja, oikeudellisten ja hallinnollisten asiakirjojen hallinnan tehostaminen.
  • Due Diligence -valmius: Valmius due diligence -prosesseihin, hajallaan olevat due diligence -materiaalit ja jatkuva valmius auditointeihin ja rahoituskierroksiin.
  • Tehokkuus ja kustannustehokkuus: Tarve virtaviivaistaa prosesseja, vähentää hallinnollista työkuormaa ja tarjota kustannustehokkaita ratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille.
  • Läpinäkyvyys ja vastuullisuus: Tarve varmistaa läpinäkyvä ja vastuullinen sopimusten hallinta, erityisesti julkisissa ja suurissa projekteissa.
  • Käyttäjäystävällisyys: Tarve käyttäjäystävälliselle ja intuitiiviselle käyttöliittymälle, joka vaatii vain vähän koulutusta ja mahdollistaa helpon pääsyn kaikille tiimin jäsenille.

Syitä valita ContractZen:

  • Keskitetty sopimusten tietovarasto: Tehokas ja keskitetty säilytystila kaikille sopimuksille ja niihin liittyville asiakirjoille, helppo haku ja hallinta.
  • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: Intuitiivinen ja helppokäyttöinen alusta, joka vaatii vain vähän koulutusta ja on helposti kaikkien tiimin jäsenten käytettävissä.
  • Automaattiset muistutukset: Tehokkaat toiminteet sopimusten määräaikojen seuraamiseen, uusimisten ja katkoksien välttämiseksi.
  • Kustannustehokkuus: Edulliset kokonaisratkaisu, joka sopii PK-yrityksille, tarjoten paljon lisäarvoa ilman budjetin venyttämistä.
  • Compliancen hallinta: Vahva tuki sääntelyvaatimusten noudattamiselle ja hallinnon parantamiselle, integrointi olemassa oleviin järjestelmiin kuten Microsoft 365.
  • Due Diligence ja VDR: Saumaton tuki due diligence -prosesseille virtuaalisen datahuoneen (VDR) avulla, valmius auditointeihin ja rahoituskierroksiin.
  • Nopea käyttöönotto: Nopea ja helppo käyttöönotto, mahdollistaa välittömät hyödyt ilman laajoja IT-projekteja.
  • Tehostettu tehokkuus: Virtaviivaistetut sopimusten hallintaprosessit, vähentää hallinnollista työkuormaa ja parantaa operatiivista tehokkuutta kokonaisuudessaan.
  • Kattavat ominaisuudet: Kaikki yhdessä -ratkaisu, joka tarjoaa sopimusten hallinnan, hallitusportaalin, yhtiöhallinnan, sähköiset allekirjoitukset ja paljon muuta, tukien monipuolisesti liiketoiminnan tarpeita.

Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakkaitamme sekä suomalaisia kumppaneitamme, kuten PwC Finland ja Hallituspartnerit - Board Professionals Helsinki, luottamuksestanne ja tuestanne palvelun kehittämisessä.

Meille on sydämen asia palvella kotimarkkinaamme parhaalla mahdollisella tavalla, samalla kun tavoitteenamme on tarjota mielenrauhaa yritysjohdolle ja omistajille ympäri maailmaa. Palvelemmekin jo lähes 500 organisaatiota yli 30 maasta.

Lisätietoja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme www.contractzen.com.

 

chatsimple