Skip to content

Lehdistötiedote: ContractZen yhteistyöhön Adobe Signin kanssa

LEHDISTÖTIEDOTE 9.1.2018

ContractZen yhteistyöhön Adobe Signin kanssa

ContractZenin ja Adobe Signin yhdessä toteuttaman integraation avulla sopimukset ja kokouspöytäkirjat voidaan lähettää sähköisesti allekirjoitettavaksi suoraan ContractZenin pilvipalvelusta.

sign_github_logoAdobe Signin sähköinen allekirjoituspalvelu on nyt yhdistetty suoraan suomalaisen ContractZenin SaaS-pohjaiseen sopimusten- ja kokoustenhallintapalveluun. Yritykset, joilla on Adobe Sign -tili, voivat nyt käyttää Adoben allekirjoituspalvelua ilman erillisiä asennuksia tai räätälöintejä. Kaikki allekirjoitetut asiakirjat tallentuvat automaattisesti ContractZeniin, ja niitä voidaan etsiä ja seurata ContractZenin metatietoihin perustuvan hakumoottorin avulla. Toteutettu integraatio tuo yritysten sopimusten- ja kokoustenhallintaan enemmän turvallisuutta, käytettävyyttä ja samalla se nopeuttaa yrityshallinnon prosesseja.

Nopeasti kansainvälistyvällä ContractZenillä on asiakkaita Suomen lisäksi muualla Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Aasiassa. "Monet kansainvälisistä asiakkaistamme ovat kertoneet meille, että he ovat myös Adoben asiakkaita, joten olemme iloisia ja tyytyväisiä, että voimme nyt tarjota Adobe Signin muiden palvelussamme tarjolla olevien sähköisten allekirjoituspalvelujemme rinnalle", kertoo ContractZenin perustaja ja toimitusjohtaja Markus Mikola.

"Tyypillinen yritys käsittelee nykyään jopa 20 prosenttia enemmän sopimuksia kuin viisi vuotta sitten. Osittain siitä syystä kasvava määrä yrityksiä ympäri maailmaa käyttää palveluamme sopimustensa allekirjoittamiseen, tallentamiseen ja hallintaan. ContractZen auttaa heitä säästämään aikaa, välttämään virheitä ja muistamaan tärkeät sopimuspäivämäärät."

Lue lisää integraatiosta täältä: Adobe Sign-ContractZen Solution Brief.

Lisätietoja:

Markus Mikola, toimitusjohtaja, ContractZen Oy, puh. 040 533 4519, markus@contractzen.com

ContractZen tuo tärkeimmät asiakirjasi yhteen turvalliseen paikkaan ja auttaa pitämään yrityksesi due diligence -valmiina joka päivä. ContractZenin innovatiiviseen SaaS-pilvipalveluun sisältyy metadatapohjainen sopimushallinta, digitaalinen hallitusportaali, yhtiörekisteri, virtuaalinen datahuone (VDR, englanniksi virtual dataroom) ja sähköiset allekirjoituspalvelut. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja sen kotipaikka on Helsingissä. Lisätietoa: www.contractzen.com Twitter: @ContractZen

Tule mukaan! Kokeile ilmaiseksi 30 päivää

Tai lue lisää ContractZenistä täältä.

chatsimple