Skip to content

PwC:n asiakkaille uudenlainen pilvipalvelu tukemaan hyvää hallintotapa

PwC tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen pilvipalvelun, MyFilesin, joka auttaa organisaatioita parantamaan hyvää hallintotapaansa. Pilvipalvelu kattaa sopimusten ja muiden tärkeiden asiakirjojen hallinnan, hallitusten ja johdon kokousportaalin, sähköisen allekirjoituksen sekä virtuaalisen datahuonepalvelun. Palvelu on suunnattu erityisesti PwC:n pienille ja keskisuurille yritysasiakkaille sekä yhdistyksille ja säätiöille.

“Yrityksen kasvaessa ja kansainvälistyessä hyvän hallintotavan merkitys kasvaa. Monenlaiset compliance-vaatimukset on huomioitava samoin kuin tiedostoihin ja tiedon käsittelyyn liittyvät tietoturva- ja tietosuojanäkökulmat. Kaiken tämän rinnalla yrityksiltä vaaditaan yhä nopeampaa reagointikykyä, jolloin dokumentointi on pystyttävä kasaamaan nopeasti esimerkiksi due diligence -selvitystä tai tilintarkastusta varten”, PwC Suomen partneri Marko Korkiakoski kertoo.

”Haluamme PwC:llä auttaa asiakkaitamme tämän haastevyyhdin kanssa, minkä takia tuomme tämän uuden pilvipalvelun osaksi muita palveluitamme.”

Pilvipalvelun tuottaa suomalainen ContractZen-niminen yhtiö. Ratkaisua myydään PwC:n asiakkaille nimellä MyFiles, joka on osa PwC:n digitaalisten palveluiden MyBusiness-konseptia. Palvelu maksaa yhdelle käyttäjälle vain 8,70 euroa (+alv) kuukaudessa.

”Haluamme tarjota laajalle asiakaskunnallemme digitaalisia palveluja, joilla asiakkaamme saavat mitattavaa lisäarvoa. Meille oli luontevaa aloittaa yhteistyö suomalaisen ContractZenin kanssa. Heiltä löytyi juuri asiakkaidemme tarpeisiin ja PwC:n jo olemassa oleviin palveluihin istuva ratkaisu, joka ensinnäkin helppokäyttöinen ja hinnaltaan mahdollinen kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille”, Korkiakoski sanoo.

”Tämän päivän nopeasti muuttuvassa maailmassa yhteistyö ja verkostomainen toiminta tukee innovaatioiden syntyä ja asiakaslähtöisten uusien ratkaisujen ketterää kehittämistä.”

”On ollut hienoa tehdä työtä PwC:n kokeneiden ammattilaisten kanssa ja rakentaa loppuasiakkaille mahdollisimman nopeasti ja helposti lisäarvoa tuottavaa palvelua”, iloitsee ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola. ”PwC:n kanssa toteutettava yhteistyö on mielestäni aito win-win-win-tilanne, jossa kaikki voittavat. Juuri tällaista aitoa yhteistyötä tarvitaan, jotta saamme startup-ekosysteemin tuottamaan nopeammin ja varmemmin hyötyä koko yhteiskunnalle.”

Lehdistötiedote PwC:n uutishuoneessa: uutishuone.pwc.fi/pwcn-asiakkaille-uudenlainen-pilvipalvelu-tukemaan-hyvaa-hallintotapaa/

Lisää tietoa:
Markus Mikola, toimitusjohtaja, ContractZen Oy, puh. 040 533 4519, markus@contractzen.com

--

PwC auttaa yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Apunasi on Suomessa yli 1 000 asiantuntijaa ympäri maan. Palveluitamme ovat liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, veroneuvonta, lakipalvelut, riskienhallinta sekä tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut. Tarkoituksenamme on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista asiakkaidemme merkittävimpiä ongelmia. Lisää tietoa: www.pwc.fi. Twitter: @PwC_Suomi.

PwC toimii 158 maassa yli 236 000 asiantuntijan voimin. Nimi PwC viittaa PwC-ketjuun ja/tai yhteen tai useampaan sen jäsenyritykseen, joista jokainen on oma itsenäinen yhtiö. Lisää tietoa: www.pwc.com/structure.

ContractZen tuo tärkeimmät asiakirjasi yhteen turvalliseen paikkaan ja auttaa pitämään yrityksesi due diligence -valmiina joka päivä. ContractZenin innovatiiviseen SaaS-pilvipalveluun sisältyy metadatapohjainen sopimushallinta, digitaalinen hallitusportaali, yhtiörekisteri, virtuaalinen datahuone (VDR, englanniksi virtual dataroom) ja sähköiset allekirjoituspalvelut. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja sen kotipaikka on Helsingissä. www.contractzen.com. Twitter: @Contractzen

Tule mukaan! Kokeile ilmaiseksi 30 päivää

Tai lue lisää ContractZenistä täältä.

chatsimple