Skip to content

Siili Solutions Oyj valitsi ContractZenin sopimustenhallintaan  

Ohjelmistoyhtiö Siili Solutions Oyj on kasvanut vuodesta 2010 keskimäärin huimaa 40% vuosivauhtia. Liiketoiminnan kasvussa luonnollisesti myös sopimusten määrä on lisääntynyt samassa tahdissa. Rivakkaa kasvua tukemaan Siili etsi sopivaa ratkaisua ja vertaili monia markkinoilla saatavilla olevia ohjelmistoja. Työjuhdaksi Siili valitsi ContractZenin pilvipohjaisen palvelun.

Siilin kasvu on nopeaa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Siilillä sopimusten hallinta ja sen keskeiset kehittämistavoitteet liittyivät liiketoiminnan nopeaan tiedon tarpeeseen sekä sähköiseen allekirjoitusprosessiin. Siili Solutions Oyj tuottaa IT-asiantuntijapalveluita Suomen ja maailman johtaville yrityksille. Se asettaa riman korkealle. Kun myynnillä, asiakaspalvelulla ja muulla avainhenkilöstöllä on välitön pääsy oikeaan sopimustietoon ja sähköisen allekirjoituksen käyttämiseen, ovat hyödyt suuria.

“Kasvustrategiamme edellyttää vahvaa asiakaskeskeisyyttä. Kun asiakaspalveluun osallistuvilla siililäisillä on asiakkaan palvelemiseen tarvittava tieto helposti saatavilla, pysyy asiakaspalvelun laatu korkeana.” kertoo tietohallintojohtaja Seppo Takanen Siili Solutions Oyj:stä.

“Keskeiset ongelmat aiempien ratkaisujen kanssa olivat muun muassa se, että sopimusten löytäminen oli jatkuvasti haastavaa. Sopimusten luokitteluun tehokkaasti päivittäistä liiketoimintaa tukevalla tavalla ei ollut mahdollisuutta. Lisäksi allekirjoitusten seurannassa törmättiin haasteisiin: valitettavan usein sopimus jäi jonkun pöydän kulmalle odottamaan allekirjoitusta. Lisäksi sopimusten voimassaolon seuranta oli työlästä. Eräs keskeinen syy ContractZenin valintaan oli helppo sähköinen sopimusten allekirjoitus.” jatkaa Takanen.

"On upeaa päästä mukaan tukemaan Siilin kansainvälistä kasvua. Siilin menestys perustuu ketteriin ja avoimiin liiketoimintamalleihin sekä työntekijöiden ja asiakkaiden ensisijaiseen huomiointiin. ContractZenin helppo käyttöotto ja palvelun hyvä käytettävyys varmistavat, että palvelu saadaan nopeasti osaksi Siilin päivittäistä liiketoimintaa", kertoo ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola.

Siili on viime vuosina kasvanut myös yrityskaupoilla. Nämä tilanteet vaativat panostuksia suurelta joukolta ihmisiä ja niissä liikutellaan suurta määrää asiakirjoja ja sopimuksia. ContractZen auttaa jatkossa myös näissä tilanteissa tuomalla due diligence -tilanteisiin lisätyökaluja kuten virtuaalisen datahuoneen (VDR).

Lisätietoja:

 

Markus Mikola, toimitusjohtaja
ContractZen Oy
+358 (0)40 533 4519
markus@contractzen.com

---

Siili Solutions Oyj on uuden ajan ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kumppani, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia teknologiariippumattomia IT-asiantuntijapalveluita Suomen ja maailman johtaville yrityksille. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut nopeasti ja kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi

ContractZen tuo tärkeimmät asiakirjasi yhteen turvalliseen paikkaan ja auttaa pitämään yrityksesi due diligence -valmiina joka päivä. ContractZenin innovatiivisessa pilvipalvelussa yhdistyy metadatapohjainen sopimushallinta, digitaalinen hallitusportaali, virtuaalinen datahuone (VDR) ja sähköiset allekirjoituspalvelut. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja sen kotipaikka on Helsingissä. www.contractzen.com

chatsimple