Skip to content

Suomen Yrittäjät siirtyi digitaaliseen sopimustenhallintaan

Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin yli 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, jonka tavoitteena on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita. Järjestö halusi siirtyä digitaaliseen sopimusten hallintaan. Palveluksi valikoitui kotimainen ContractZen, jonka käyttöönotto sujui helposti.

Kaikki sopimukset yhdessä paikassa

Susanna-Tuominen_joulukuu2017

Suomen Yrittäjien järjestön keskeistä toimintaa on jäsenille suunnattu neuvontapalvelu, johon kuuluu muun muassa juridista ja veroneuvontaa.

“Sopimuksia tehdään ja uusitaan jatkuvasti. On tärkeää, että kaikki sopimukset löytyvät yhdestä paikasta”, kuvailee Susanna Tuominen, Suomen Yrittäjien hallintokoordinaattori.

Suomen Yrittäjät halusi siirtyä digitaaliseen sopimusten hallintaan. Palveluksi valikoitui kotimainen ContractZen, jonka käyttöönotto sujui helposti.

“Saatuani vielä erinomaisen perehdytyksen opin uusia tapoja hyödyntää ContractZeniä.”

Monipuoliset hakutoiminnot ja kalenterimuistutukset helpottavat arkea

Susannan työn kannalta erityisesti edistyneet hakutoiminnot ovat tärkeimpiä.

“Sopimukset on helppo hakea ja löytää, koska voi kirjoittaa useita hakusanoja. Näen heti listassa kaikki aiheeseen liittyvät hakuosumat. Pidän myös kalenterityökalusta, sillä voin asettaa automaattisen muistutuksen, kun jokin sopimus on päättymässä tai sen jatkuvuus tulisi tarkastaa.”

Susanna uskoo, että ContractZenin kaltainen palvelu on tarpeellinen mille tahansa yritykselle.

ipad_iphone

“Kaikissa yrityksissähän on sopimuksia, jotka täytyy järkevästi arkistoida ja löytää. Kyllä tällaista palvelua kannattaa ihan yhdenkin henkilön yrityksessä käyttää.”

ContractZen iloitsee yhteistyöstä Suomen Yrittäjien kanssa: ”Järjestö on tärkeä suomalainen yhteiskunnallinen vaikuttaja ja itsekin sen jäsenenä on upeaa päästä tukemaan järjestöä sen toiminnan tehostamisessa”, toteaa ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola.

ContractZen on vuonna 2014 perustettu suomalainen ohjelmistoyhtiö. Saas-pilvipalveluun sisältyy metadatapohjainen sopimushallinta, digitaalinen hallitusportaali, yhtiörekisteri, virtuaalinen datahuone (VDR) ja sähköiset allekirjoituspalvelut. Tietoturvallista palvelua on helppo käyttää kaikilla päätelaitteilla. Palvelu tukee hyvää hallintotapaa ja tehostaa liiketoimintaa vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla prosesseja sekä minimoimalla riskejä.

chatsimple