Skip to content

DocFusionin ja ContractZenin integraatio automatisoi sopimusten

Älykäs sopimustenluonnin alustaratkaisu DocFusion ja hyvän hallintotavan digitaalinen keskus ContractZen ovat julkaisseet saumattoman integraation. Kokonaisratkaisu yhdistyy automatisoitu, sääntöperusteinen sisällönluontipalvelu sekä metadataa hyödyntävä sopimustenhallintajärjestelmä, mikä mahdollistaa sopimus- ja compliance-prosessien nopeuttamisen ja virheettömyyden.

Digitaaliseen transformaatioon käytetyistä alati kasvavista investoinneista huolimatta yli 70% yritystoiminnasta tapahtuu yhä paperilla. Useimmat organisaatiot tyytyvät sopimuksia luodessaan perinteiseen tapaan toimia, eli olemassa olevien pohjien tai vanhojen dokumenttien muokkaamiseen. Tyypillisesti näistä dokumenteista löytyy kuitenkin useita eri versioita eri talletuspaikoista. Lopputuloksena syntyy työläs prosessi, joka voi johtaa sopimusvirheisiin, jotka voivat maksaa organisaatioille merkittäviä summia. Jo pelkkä väärään kohtaan lisätty desimaalimerkki voi maksaa organisaatiolle miljoonia.

Tämän päivän etätyöskentelyyn painottuvassa yritysmaailmassa on elintärkeää pystyä luottamaan virheettömiin dokumentteihin.

tabletDOCFIntegroitu kokonaisratkaisu antaakin organisaatioille mahdollisuuden luoda kaikki tarvittavat sopimukset erittäin nopeasti ja virheettömästi. Yrityksen voivat DocFusionin avulla luoda omia älykkäitä sopimuspohjia ja identifioida sopimusten dynaamiset osat helppokäyttöisen drag and drop -ominaisuuden avulla.

Hyödyntämällä DocFusionia ja ContractZeniä organisaatiot voivat tehokkaasti virtaviivaistaa ja automatisoida sopimusten elinkaarenhallinnan eri vaiheet ja osa-alueet. Kun sopimukset luodaan standardisoitujen pohjien avulla, ovat ne varmasti tarkoituksen- ja lainmukaisia.

Kun sopimuksen molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen digitaalisesti, dokumentti tallennetaan turvallisesti pilvipalveluun. Työntekijöille voidaan myös asettaa sähköposti-ilmoituksia mikäli sopimukseen kuuluu aikasidonnaisia ehtoja, jotka tulee täyttää. Dokumentteihin voidaan myös asettaa tageja, jotka parantavat etsittävyyttä metadatan avulla.

Yhdistetty ratkaisu on täysin digitaalinen ja sulkee ympyrän ohjelmistorobotiikan, prosessiautomaation,  sähköisten allekirjoitusten ja automatisoidun dokumentinhallinnan välillä.

"Partneroiduimme ContractZenin kanssa poistaaksemme sopimusprosessien hankauskohdat. Olemme erittäin innostuneita yhteistyön tuloksena syntyneestä kyvykkyydestä. Ratkaisu muuntaa sopimusten luonnin ja hallinnan prosessit saumattomaksi ja virheettömäksi kokemukseksi”, toteaa DocFusionin toimitusjohtaja Ernest Kleynhans.

“Olemme innoissamme yhteistyöstä DocFusionin, dokumentinluonnin automatisaation pioneerin kanssa”, sanoo Markus Mikola, ContractZenin toimitusjohtaja. ”Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme visionäärisiä ratkaisuja sopimusten luontiin ja hallinnointiin auttaaksemme heitä selviytymään ja menestymään tämän päivän haastavassa liiketoimintaympäristössä.”

Screenshot 2020-06-09 at 18.08.20

DocFusion®

DocFusion automatisoi organisaatioiden sisällönluonnin dokumenttien kokoamisen ja automatisoinnin alustaratkaisulla. Vuonna 2006 perustetulla DocFusionilla on toimistot New Yorkissa Yhdysvalloissa ja Johannesburgissa Etelä-Afrikassa.

Lisätietoa: www.docfusioncloud.com

 

ContractZen®

ContractZen on vuonna 2014 perustettu suomalainen ohjelmistoyhtiö. SaaS-pilvipalveluun sisältyy metadatapohjainen sopimushallinta, digitaalinen hallitusportaali, yhtiörekisteri, virtuaalinen datahuone (VDR, englanniksi virtual dataroom) ja sähköiset allekirjoituspalvelut. Yhtiöllä on asiakkaita yli 30 maassa ja toimistot Helsingissä sekä Palo Altossa Yhdysvalloissa.

Lisätietoa: www.contractzen.com

 

ContractZen ja DocFusion demo:

chatsimple