Skip to content

ContractZen ja SignHero kiihdyttämään yrityshallinnon digitalisaatiota

ContractZenin sopimusten- ja kokoustenhallintaan erikoistunut pilvipalvelu sisältää nyt myös SignHeron ilmaisen sähköisen allekirjoituspalvelun. Yhteistyö helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten siirtymistä digitaaliseen yrityshallintoon.

Sähköisten allekirjoitusten käyttö kasvattaa suosiotaan yrityksissä toimialasta riippumatta. Niiden käyttö koetaan kuitenkin toisinaan kalliiksi ja vaikeaksi erityisesti pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Siksi SignHero on kehittänyt ilmaisen sähköisen allekirjoituspalvelun, joka on helppokäyttöinen ja sopii kaikenkokoisille organisaatioille. Nyt allekirjoitus löytyy myös suositusta ContractZenin pilvipalvelusta.

“Olemme saaneet paljon toiveita asiakkailtamme yhteistyöstä ContractZenin kanssa”, toteaa johtaja Jere Vento SignHerosta. ”SignHero keskittyy tarjoamaan parhaan mahdollisen kokemuksen sähköisen allekirjoituksen käytöstä, kun taas ContractZen on huippuluokan ratkaisu yritysten kriittisten dokumenttien hallintaa varten. Nyt lanseerattu yhteistyö tuo asiakkaidemme ulottuville parhaat puolet kummastakin palvelusta.”

“ContractZen hyödyntää viimeisintä saatavilla olevaa teknologiaa tarjotakseen kaikenkokoisille yrityksille innovatiivisia ratkaisuja, jotka ovat aiemmin olleet saatavilla vain kaikista suurimmille korporaatioille”, sanoo ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola. ”SignHero tarjoaa käyttäjillemme erinomaisen ja nopean allekirjoituskokemuksen. Nyt kun sähköiset allekirjoitukset ovat tarjolla ilmaiseksi, ei yrityksillä ole enää mitään syytä olla ottamatta niitä käyttöön.”

Sekä SignHero että ContractZen tähtäävät globaaleille markkinoille ja haluavat tarjota pienille ja keskisuurille yrityksille mahdollisuuden hyödyntää moderneja tuottavuustyökaluja ilman monimutkaisuutta ja kalliita käyttöönottoprojekteja.

Lisätietoa

Markus Mikola, toimitusjohtaja, ContractZen Oy, markus@contractzen.com

Jere Vento, SignHero, jere.vento@avaintec.com

ContractZen Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen ohjelmistoyhtiö. SaaS-pilvipalveluun sisältyy metadatapohjainen sopimushallinta, digitaalinen hallitusportaali, yhtiörekisteri, virtuaalinen datahuone (VDR, englanniksi virtual dataroom) ja sähköiset allekirjoituspalvelut. Tietoturvallista palvelua on helppo käyttää kaikilla päätelaitteilla. Palvelu tukee hyvää hallintotapaa ja tehostaa liiketoimintaa vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla prosesseja sekä minimoimalla riskejä. Lue lisää: www.contractzen.com

SignHero on ilmainen sähköinen allekirjoituspalvelu yrityksille, jotka eivät halua tuhlata aikaa vaan keskittyä siihen mikä on oikeasti merkittävää. Allekirjoita kaikki sopimukset, NDAt, pöytäkirjat, vuokrasopimukset ja valtakirjat napin painalluksella ja säilytä dokumentit digitaalisesti ja tietoturvallisesti. Dokumenttien hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. SignHero on täysin eIDAS ja E-SIGN ACT hyväksytty palvelu.

SignHeron omistaa Avaintec Oy, suomalainen yritys joka toimii sähköisten allekirjoitusten ja tiedonhallinnan aloilla. Kaikki operaatiomme ovat ISO 21001 ja ISO 9001 sertifioituja. Olemme koodanneet vuodesta 1997 asti. Lue lisää: signhero.io

chatsimple