Skip to content

ContractZen ensimmäinen validoitu suomalainen B2B-ohjelmistopalvelu

appsourcecontractzen-logo-rgb

 

Microsoftin AppSource-markkinapaikka tukee ohjelmistoyritysten kansainvälistymistä - ContractZen ensimmäinen validoitu suomalainen B2B-ohjelmistopalvelu.

 SaaS-sovellusten suosion voimakas kasvu on tuonut sekä tietohallinnolle että yritysjohdolle uusia haasteita: mistä löytää luotettavia ja laadukkaita B2B-palveluita nopeasti ja miten hallita kasvava sovellusten määrä yrityksen sisällä. Uudet sovellusten kansainväliset markkinapaikat ratkovat juuri näitä haasteita. Suomalainen ContractZen hyödynsi mahdollisuuden ja on nyt Microsoftin miljoonien yritysasiakkaiden saatavilla.

Microsoftin uusi kesällä julkistettu AppSource-sovelluskauppa on suunniteltu taklaamaan sekä niin sanotun varjo-IT:n että koordinoidun softahankinnan haasteita. Yritysjohto voi yhdessä IT:n kanssa kokeilla ja ostaa sovelluksia, jotka toimivat yhdessä Azure-pilven, Office 365- ja Dynamics 365 –sovellusten kanssa. Asiakkaan päätöksentekoprosessia nopeuttaa lisäksi se, että jokainen sovellus on Microsoftin validoima ja kirjautuminen markkinapaikalle hyväksyttyihin palveluihin tapahtuu yhdellä ja samalla Office 365-käyttäjätunnuksella.

 

Validointi on valttia sovelluskaupassa

Sopimusten ja muiden yritystoiminnalle kriittisten dokumenttien hallintaan erikoistunut ContractZen on AppSourcen ensimmäinen suomalainen ohjelmistopalvelu.

”Olemme juuri aloittaneet kansainvälisen kasvun rakentamisen ja näemme, että oman markkinointimme rinnalla erilaiset pilvipalveluiden markkinapaikat ovat keskeinen kasvumme mahdollistaja. Kaltaisellemme vielä pienelle kansainvälistyvälle B2B-pilvipalvelulle on Microsoftin validointi ja pääsy tällaiselle globaalille markkinapaikalle upea mahdollisuus kasvun kiihdyttämiseksi”, kertoo ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola.

”Microsoft AppSource tarjoaa yrityksille luontevan paikan hankkia ohjelmistoja palveluna ja on ilahduttavaa nähdä, kuinka suomalaiset ohjelmistotalot ponnahtavat kansainvälisille markkinoille palvelumme kautta. ContractZen on hyvä esimerkki edelläkävijästä omalla markkinasegmentillään” toteaa SMB-asiakkuuksien myyntijohtaja Jarkko Lainio Microsoft Oy:stä.

 

Lisätietoja:

Markus Mikola
Toimitusjohtaja, ContractZen Oy
+358 40 533 4519
markus@contractzen.com

ContractZen helpottaa kaiken kokoisten yritysten digitaalista asiakirjahallintaa innovatiivisella pilvipalvelulla, joka yhdistää suosituimmat sähköiset allekirjoituspalvelut metadatateknologiaan perustuvaan dokumentinhallintaan ja tietoturvalliseen Virtual Dataroom -palveluun. ContractZen on perustettu vuonna 2014 ja sen omistajiin kuuluu suomalaisia ja kansainvälisiä asianajajia sekä kokeneita ohjelmistoalan ammattilaisia. Yrityksen kotipaikka on Helsingissä. www.contractzen.com

 

Tule mukaan! Kokeile ilmaiseksi 30 päivää

 

chatsimple