Skip to content

Uponor Oyj valitsi ContractZenin kumppaniksi sopimusten hallintaan 

Asiakkaamme Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Yhtiön palveluksessa on noin 3 900 ammattilaista 26 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Yhtiö valitsi ContractZenin kumppaniksi konsernin laajuiseen sopimusten hallintaan.  

 

Large-uponor_pms300

"ContractZenin avulla olemme parantaneet ja tehostaneet sopimushallintaamme. Contractzen toimii konsernin laajuisena alustana sopimustenhallintaan. Se auttaa meitä varmistamaan, että sopimukset tallennetaan asianmukaisesti ja ovat helposti löydettävissä AI-avusteisen (OCR) hakutoiminnon ansiosta. ContractZen on erittäin käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen käyttää. Se säästää paljon aikaa päivittäisessä työssämme," yhtiöstä kerrotaan. 

Jo 100 vuotta toiminut Uponor toimittaa omalla toimialallaan entistä älykkäämpiä ja kestävämpiä ratkaisuja. Yhtiö hyödyntää digitalisoitumisen tuomia mahdollisuuksia laajasti sekä asiakkailleen että kumppaneilleen, mutta myös omassa hallinnossaan. 

“Olemme ContractZenillä iloisia siitä, että alansa johtava toimija Uponor valitsi meidät sopimusten hallinnan järjestelmätoimittajaksi. Palvelumme helppokäyttöisyys varmisti, että se saatiin nopeasti osaksi Uponorin päivittäistä liiketoimintaa. Olen erittäin tyytyväinen, että voimme auttaa kansainvälisesti arvostettua yhtiötä heidän laajan sopimuskokonaisuutensa vastuullisessa hallinnassa,” toteaa ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola.

Vuonna 2021 Uponorin liikevaihto oli noin 1,3 miljardia euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

https://www.uponor.com/fi-fi

 

chatsimple