Skip to content

Kiron, virtuaalisen urheilun johtava teknologiatoimittaja luottaa ContractZeniin

Vuonna 2001 perustettu Kiron Interactive on alansa johtava teknologia- ja ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut virtuaaliurheilu- ja numeropelien kehittämiseen ja toimittamiseen tarjoten vertaansa vailla olevia pelaajakokemuksia yli 60 maassa ja viidellä mantereella. Se on voittanut vuosien varrella monia alan palkintoja, mukaan lukien vuoden paras virtuaaliurheilutoimittaja EGR B2B Awards -gaalassa vuosina 2021 ja 2022. Se nimettiin myös vuoden vaatimustenmukaisuusteknologian tarjoajaksi arvostetussa EGR Italy Awards -gaalassa vuonna 2023.


Kironin sitoutuminen säädösten noudattamiseen

Ennen yhteistyötä ContractZenin kanssa Kiron Interactive toteutti ennakoivasti vahvoja vaatimustenmukaisuustoimenpiteitä. Kiron ymmärsi säännösten ja standardien noudattamisen ensiarvoisen tärkeyden virtuaalipelisektorilla ja aloitti sopimustenhallintaprosessiensa virtaviivaistamisen. Tavoitteena oli perustaa keskitetty, oikeudellisesti vankka sopimustietokanta, joka helpottaisi saumattomasti osastojen välistä yhteistyötä.

Lisäksi Kiron osoitti sitoutuneensa hallintonsa kehittämiseen tutkimalla innovatiivisia digitalisointistrategioita. Tavoitteena oli vahvistaa kustannustehokkuutta, vähentää riskejä ja nostaa toiminnan tehokkuutta.

Syyt valita ContractZen

Kiron valitsi ContractZenin, koska palvelu vastasi useampiin organisaation tarpeisiin. ContractZen erottui edukseen myös helppokäyttöisyydellään, metatietopohjaisen sopimustenhallinnan vahvoilla ominaisuuksilla ja mahdollisuuksilla edistää uusia innovaatioita yhteistyön kautta. 

 

Kiron Peyton ContractZenContractZenin hallintoportaali vastaa useampiin tarpeisiimme. Vahvan sopimustenhallintaratkaisun lisäksi ContractZenin hallitusportaali ja yhtiöhallintaohjelmisto tehostavat hallintoa ja parantavat läpinäkyvyyttä. Nykypäivän kilpailuympäristössä nämä ovat avainasemassa selviytymiskyvyllemme ja menestyksellemme."
Peyton Uys, Legal Manager, Kiron Interactive

Yhteistyön hyödyt    

Yhteistyö ContractZenin kanssa merkitsi käännekohtaa Kiron Interactivelle. ContractZenin ratkaisujen käyttöönotto helpotti koko yrityksen laajuisen yhteistyön tehostamista ja regulaation noudattamisen tehokasta valvontaa. Kironin eri osastot odottivat innokkaasti ContractZenin tarjonnan täysimääräistä käyttöönottoa ja tunnistivat näiden työkalujen potentiaalin parantaa niiden toimintaa ja edistää tehokkaampaa yhteistyötä.

Kiron Interactiven kokemus ContractZenistä on ollut erittäin positiivinen, mikä on saanut yhtiön vahvasti suosittelemaan ContractZenin ratkaisuja.

Suosittelemme ehdottomasti ContractZeniä! Se on loistava ratkaisu, jonka ei pidä pysyä salaisuutena."
Peyton Uys, Legal Manager, Kiron Interactive

"ContractZen on innoissaan yhteistyöstä Kiron Interactiven kanssa. Kiitämme heitä lämpimästi siitä, että he valitsivat meidät heidän uskomattoman kasvumatkansa tukemiseen. Kironin merkittävä laajentuminen ja menestys virtuaalipelialalla on osoitus yhtiön innovatiivisesta hengestä ja sitoutumisesta huippuosaamiseen", sanoo Sam Narkia, ContractZenin myyntijohtaja. "Meille on kunnia osallistua heidän kehittyvään tarinaansa ja auttaa heitä virtaviivaistamaan toimintaansa kohti entistä suurempia saavutuksia. Odotamme innolla pitkäkestoista kumppanuutta, joka edistää innovaatioita ja operatiivista huippuosaamista."


Kiron_New_homepage_Banner_&_Email_Design_Web-Banner-02-04

KIRON INTERACTIVE
https://kironinteractive.com/

JOHANNESBURG
26 Baker Street, Rosebank, Johannesburg, South Africa
Tel: +27 11 032 7800

LONDON
2nd Floor, Berkeley Square House,
Mayfair-Berkley Square, London, W1J 6BD
Tel: +4420 7544 8609
Email: letsconnect(at)kironinteractive.com

 

chatsimple