Skip to content

Allekirjoita DocuSignilla, hallinnoi ContractZenillä

ContractZen on tehnyt kumppanisopimuksen sähköisten allekirjoitusten edelläkävijän DocuSignin kanssa. Nyt toteutetun integraation myötä ContractZenin käyttäjät voivat liittää DocuSign-tilinsä palveluun ja lähettää dokumentteja sähköisesti allekirjoitettavaksi suoraan ContractZenista. Tarvetta asennuksille tai kustomoinnille ei ole. Kaikki dokumentit ja allekirjoitukset tallentuvat turvallisesti ContractZeniin, ja ne voidaan helposti jäljittää metadataperusteisen haun avulla. Mikäli yrityksellä ei ole DocuSign-palvelua käytössä, tilin voi luoda täällä.

DocuSignin ja ContractZenin yhteiskäytön etuja

Saumaton integraatio

Lähetä sopimukset ja kokouspöytäkirjat DocuSignilla allekirjoitettavaksi ContractZenista vain muutamalla klikkauksella, seuraa dokumenttien statusta ja aseta tärkeimmät metadatatiedot tulevia hakuja varten edistyneillä ja helppokäyttöisillä metadata-työkaluillamme.

Tehokkaat hakutoiminnot

Kaikki allekirjoitetut dokumentit löytyvät helposti ContractZenin metadataperusteisen haun avulla. Nyt käytössäsi on myös tekoälyä hyödyntävä vapaa tekstihaku ja OCR, jotka perustuvat Microsoft Machine Vision -teknologiaan. Voit tallentaa hakusi ja käyttää dynaamista hakutyökalua päästäksesi nopeasti käsiksi dokumentteihin, joita tarvitset säännöllisesti.

Automatisoidut muistutukset ja Outlook-integraatio

Aseta muistutukset sopimusten eräpäiviä ja muita tärkeitä päivämääriä varten, tai hyödynnä Outlook-integraatiota nähdäksesi kaikki tärkeät päivämäärät suoraan kalenterissa, jota käytät päivittäin.

Maailmanluokan turvallisuus

ContractZen toimii Microsoft Azuren pilvipalvelualustalla, jonka vaatimuksenmukaisuus- ja sertifiointikattavuus ovat korkeammalla tasolla kuin millään muulla pilvipalvelualustalla. Saat samantasoisen tietoturvan, yksityisyyden ja immateriaalioikeuksien suojan kuin 95 prosenttia Fortune 500-yrityksistä, hallinnosta sekä startupeista, jotka toimivat Microsoft Cloud -alustalla.

 

DocuSign FUpdate-1

 

Yhdessä ContractZen ja DocuSign tekevät sopimusten- ja kokoustenhallinnasta ja niihin liittyvistä allekirjoitusprosesseista helpompia, turvallisempia ja kustannustehokkaampia. "Useat asiakkaamme ovat toivoneet DocuSign-integraatiota, ja siksi olemmekin erityisen iloisia alkavasta yhteistyöstämme. Yhdessä tarjoamme erinomaisen ratkaisun yrityksille, jotka etsivät tapoja parantaa hyvää hallintotapaa helposti ja nopeasti", toteaa ContractZenin perustaja ja toimitusjohtaja Markus Mikola.

 


 

ContractZen Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen ohjelmistoyhtiö. SaaS-pilvipalveluun sisältyy metadatapohjainen sopimushallinta, digitaalinen hallitusportaali, yhtiörekisteri, virtuaalinen datahuone (VDR, englanniksi virtual dataroom) ja sähköiset allekirjoituspalvelut. Tietoturvallista palvelua on helppo käyttää kaikilla päätelaitteilla. Palvelu tukee hyvää hallintotapaa ja tehostaa liiketoimintaa vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla prosesseja sekä minimoimalla riskejä.

 

Tule mukaan! Kokeile ilmaiseksi 30 päivää