Skip to content

ATM.com, Inc. tehosti toimintojaan ja leikkasi kustannuksiaan ContractZenin avulla

 

ATM mobile

ATM.com, Inc., jonka pääkonttori sijaitsee Newport Beachissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa, on finanssiohjelmistoihin erikoistunut startup-yritys, joka auttaa käyttäjiään hallitsemaan henkilökohtaisia tietojaan ja monetisoimaan niiden avulla. Kehittyneiden algoritmien ja merkintäteknologian kehittäjänä yritys erikoistuu käyttäjätietojen seuraamiseen ja mikromaksutapahtumien taltiointiin. ATM.comin innovatiivinen teknologia on suunniteltu tukemaan datan monetisointia, mahdollistaen käyttäjille tavan ansaita rahaa digitaalisen toimintansa kautta. Tällä hetkellä yrityksen palveluilla on yli 800 000 käyttäjää.


ATM.comin aiemmat haasteet

Navigoidessaan nopean kasvun ja fuusioiden läpi ATM.com tunnisti tarpeen uudistaa sopimus- ja tiedostonhallintajärjestelmänsä. Tuotekehityksen nopea tahti oli jättänyt sopimustenhallinnan sekasortoiseen tilanteeseen, joka vaati välitöntä huomiota yrityksen strategisen suunnittelun kannalta.

Ratkaisu ja hyödyt

ContractZenin käyttöönotto toi merkittävää parannusta ATM.comin sopimusten hallintaprosesseihin. Tämä mahdollisti sopimusvelvoitteiden paremman hallinnan ja auttoi yritystä välttämään itsestään uusiutuvien sopimusten problematiikan.

"Olen erittäin vaikuttunut ContractZenin vakaudesta ja luotettavuudesta. Se on loistava järjestelmä, joka täyttää tarpeemme erinomaisesti. Joissakin harvinaisissa ongelmatapauksissa, joita olen kohdannut, asiakastukitiimi toimi poikkeuksellisen hyvin. He olivat uskomattoman auttavaisia ja proaktiivisia huolenaiheidemme käsittelyssä. On rauhoittavaa tietää, että näin omistautunut tukitiimi on vain puhelun päässä, täydentäen jo muutoinkin luotettavaa järjestelmää", sanoo Bill Topaz, hallintojohtaja, ATM.com, Inc.

ATM.com:n arvostamat keskeiset ominaisuudet


  • Tehokas sopimustenhallinta: ContractZen tarjosi luotettavan ratkaisun yrityksen laajan sopimusportfolion hallintaan. Tämä tehokkuus auttoi puuttumaan huomaamatta jääneisiin automaattisiin uusiutumisiin, mikä johti parempaan sopimusten valvontaan ja kustannussäästöihin.
  • Käyttäjäystävällisyys: ATM.com arvostaa ContractZenin intuitiivista käyttöä. Ratkaisu vaati minimaalisen koulutuksen ja oli henkilöstölle helppo ottaa käyttöön.
  • Kustannustehokkuus: ATM.com käyttää erittäin tarkkaa harkintaa kaikissa investoinneissa, erityisesti ohjelmistoinvestoinneissa. ContractZen tarjosi edullisen, mutta korkealaatuisen vaihtoehdon.
  • Ratkaisun luotettavuus ja vakaus: ContractZen-palvelun luotettavuus oli keskeisen tärkeää ATM.com, Inc.:lle, koska sillä varmistetaan sujuva päivittäinen toiminta ilman teknisiä keskeytyksiä.
  • Vastuullinen asiakastuki: Yritys arvostaa suuresti ContractZenin nopeaa ja tehokasta asiakastukea, joka oli keskeinen tekijä operatiivisen jatkuvuuden ylläpitämisessä.
  • Sitoutuminen jatkuvaan parantamiseen: ATM.com arvostaa ContractZenin omistautumista ratkaisun jatkuvaan kehitykseen, heijastaen  palveluntarjoajan sitoutumista laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.


ATM.comin kokemus ContractZenistä korostaa oikean ohjelmistoratkaisun valinnan merkittävää vaikutusta kriittisten liiketoimintojen hallinnalle. ContractZenin onnistuminen ATM.comin tarpeiden täyttämisessä osoittaa, kuinka hyvin valittu työkalu voi tuoda tehokkuutta, kustannussäästöjä ja parantaa operatiivista kontrollia, tarjoten erinomaisen valinnan samankaltaisille yrityksille, jotka kohtaavat sopimustenhallinnan haasteita.

"Olemme iloisia siitä, että olemme onnistuneet tukemaan ATM.comin toimintaa heidän toivomallaan tavalla", sanoo Sami Narkia, ContractZenin myyntijohtaja. "Heidän kokemuksensa painottaa tehokkaan ja käyttäjäystävällisen sopimustenhallintajärjestelmämme käytännön hyötyjä. Heidän merkittävät aika- ja kustannussäästönsä, yhdessä vahvan asiakastukemme ja alustan luotettavuuden kanssa, heijastavat sitoutumistamme asiakkaidemme liiketoiminnan parantamiseen. Olemme ylpeitä nähdessämme ratkaisumme tuottavan merkittäviä hyötyjä ATM.comille."


atm-logo-1

 

ATM.com
https://atm.com/

 

chatsimple