Skip to content

Mia Ahlström ContractZenin hallituksen puheenjohtajaksi

Kokenut liiketoiminnan ammattijohtaja, hallitusammattilainen Mia Ahlström on valittu ohjelmistoyhtiö ContractZen Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi.

 

Mia Ahlstrom s  

Hänellä on 30 vuoden kokemus johtotehtävistä Suomessa ja ulkomailla, sekä yli 10 vuoden kokemus hallitustyöskentelystä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

Mia Ahlström toimi ennen konsultointi- ja hallitusammattilaisuraansa IKEA USA:n toimintojen johtoryhmän jäsenenä ja varamaajohtajana. Hänellä on laaja kokemus lukuisten liiketoiminta ja organisaatiomuutosten sekä strategiaprosessien johtamisesta kansainvälisessä bisnesympäristössä.

“Bisnesympäristön laajentuessa globaaliksi, monimuotoisuuden arvostaminen ja johtaminen sekä ihmisten voimaannuttaminen käyttämään heidän täyttä potentiaaliaan ovat tärkeitä taitoja johtamisessa ja organisaation toimintakulttuurissa. Uskon, että onnistuneen muutoksen avaimet on ihmisten aidossa halussa olla mukana ja yhteisöllisessä vastuussa." kertoo Mia Ahlström.   

Digitaalisen toimintaympäristön keskeinen rooli korostuu ja tukee tasa-arvoista toimintatapaa. ContractZenin hallintoportaali on tästä loistava esimerkki, kun se mahdollistaa pääsyn tarvittavaan tietoon, varmistaa hyvän hallinnon ja yhteydenpidon riippumatta siitä missä päin maailmaa olet ja milloin sinulla itselläsi on mahdollisuus työskennellä. On erittäin hienoa olla mukana tässä kasvutarinassa ja samalla auttaa globaalisti yrityksiä kasvamaan ja kehittymään.” jatkaa Ahlström.

“Olemme onnekkaita saadessamme Mian kaltaisen vahvistuksen hallitukseemme. Hän on kokenut osaaja yritysten kasvupotentiaalin tunnistamisessa ja menestyksen varmistamisessa. ContractZen on aina panostanut ihmiskeskeiseen ajatteluun sekä erinomaiseen asiakaskokemukseen ja Mia tuo myös tähän meille lisäeväitä,” sanoo toimitusjohtaja Markus Mikola.

“Intohimonani on menestyksen varmistaminen hyvän ihmiskeskeisen johtamisen sekä erinomaisen työntekijä- ja asiakaskokemuksen kautta.” summaa Mia.

Lämpimästi tervetuloa, Mia!

 

chatsimple