Skip to content

ContractZen tehostaa TalentBurstin hallintoa

Talentburst Inc500 ContractZen-1

Talentburst Inc. on palkittu yhdysvaltalainen työvoiman hallintaratkaisujen tarjoaja, joka on listattu arvostetulla Inc 500/5000 -listalla yhtenä USA:n nopeimmin kasvavista yrityksistä. Yritys palvelee yli 130 Fortune 500 -yritystä ja on erikoistunut korkean profiilin ehdokkaiden rekrytoimiseen.

Rekrytoinnin huippuosaamista ja tehokkuutta

TalentBurst erottuu kilpailijoistaan strategisella lähestymistavallaan ja tehokkailla toimintatavoillaan. Yhtiö hyödyntää ContractZenia keskeisenä työkaluna liiketoimintaprosesseissaan. ContractZen tarjoaa keskitetyn varaston sopimuksille, varmistaen ajankohtaiset muistutukset uusimisista ja estäen sopimusehtojen laiminlyönnit. Tämä on tehostanut sopimusten hallintaprosessia, parantaen kokonaisvaltaista toiminnan tehokkuutta ja hallintaa.

Yhteistyö ContractZenin kanssa on ollut merkittävässä roolissa TalentBurstin sopimustenhallinnan tehostamisessa ja koko organisaation tehokkuuden parantamisessa. Arvostan ContractZenia ja pidän sitä erinomaisena tuotteena, joka on suuresti parantanut organisaatiomme toimintaa."
Bart Centauro, lakiasiainjohtaja, TalentBurst Inc.

BEC Headshot Talentburst

Tavoitteena tehokkuus sopimusten hallinnassa

Ennen ContractZenin käyttöönottoa TalentBurst ylläpiti sopimuksiaan perinteisellä arkistointijärjestelmällä, jossa ei ollut toimivaa muistutusjärjestelmää, vahvoja hakuominaisuuksia eikä ehtojen ja suorituskyvyn seurantaa. Tämä johti sopimusten keskeytyksiin ja aikaa vieviin sopimusehtojen hakuihin.

Yhtiön ensimmäisenä sisäisenä lakimiehenä Bart Centauro lähti etsimään tehokasta ratkaisua ja kiinnostui ContractZenista sen kustannustehokkuuden ja toiminnallisuuksien vuoksi. Hän korostaa myös intuitiivista käyttöliittymää ja käytettävyyttä:

Mikä lopulta sai minut päätymään ContractZenin valintaan oli se, että jos olen poissa toimistolta, tiimini jäsenet voivat helposti käyttää palvelua ilman, että minun tarvitsee istua heidän kanssaan alas ja kouluttaa heitä puoli tuntia sen käyttöön."
Bart Centauro, lakiasiainjohtaja, TalentBurst Inc.

Modernin helppokäyttöisen pilvipalvelun muuntava voima

ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola kommentoi onnistunutta yhteistyötä sanoen, että "yhteistyömme TalentBurstin kanssa on malliesimerkki uusien kustannustehokkaiden digitaalisten ratkaisujen kyvystä ratkaista merkittäviä liiketoiminnan haasteita. Olemme innoissamme nähdessämme, miten palvelumme on tuonut tehokkuutta ja parempaa kontrollia TalentBurstin organisaatiolle."


Talentburst logo

TALENTBURST
Global contingent workforce solutions for gig-economy workers, technology professionals, freelancers and enterprises. https://www.talentburst.com/ 
679 Worcester St. Natick, MA - 01760

 

 

chatsimple