Skip to content

Sijoittajilta 600 000 euroa suomalaisen pilvipalvelun

Pilvipalveluyritys ContractZen kiihdyttää yksityissijoittajilta saadun rahoituksen turvin kansainvälistymistään käyttäen hyväksi uusia sähköisiä markkinointikanavia.

ContractZen varmisti vuoden alussa 600 000 euron rahoituksen yksityisiltä sijoittajilta. ”Tämän kokoisen rahoituksen hankkiminen ei nuorelle yritykselle ole Slushista ja niin kutsutusta startup-boomista huolimatta edelleenkään mikään läpihuutojuttu. Meidän kannaltamme tärkeää onnistumisessa oli, että uusiin rahoittajiimme kuuluu kokeneita yrittäjiä ja yritysjohtajia, jotka omiin kokemuksiinsa perustuen ymmärsivät heti ContractZenin tarjoamat käytännön hyödyt ja mahdollisuudet. He ovat omassa työssään nähneet, miten yritysten tärkeimpien asiakirjojen hallinta jää usein päivittäisen operatiivisen työn jalkoihin aiheuttaen tulonmenetyksiä, turhia riskejä ja paljon lisätöitä”, kertoo ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola.

ContractZen yhdistää johtavat sähköiset allekirjoituspalvelut metadatapohjaiseen sopimustenhallintaan ja tietoturvalliseen dokumenttien jakopalveluun. Aiemmin monella eri sovelluksella hoidetut hyvään hallintotapaan liittyvät palvelut saa nyt yhdestä pilvipalvelusta. Yritykset ovat ottaneet uuden pilvipalvelun hyvin vastaan. ContractZen sai viime vuonna asiakkaikseen niin isoja kansainvälisiä yrityksiä kuin pieniä startuppejakin hyvin erilaisilta toimialoilta. Viime vuonna käynnistetty digitaalinen markkinointi on tuonut palvelulle käyttäjiä Euroopan lisäksi Pohjois- ja Etelä-Amerikasta, Aasiasta ja Afrikasta.

”Nyt kerätty rahoitus auttaa meitä laajentumaan nopeammin kansainvälisillä markkinoilla. Suoraan verkosta ostettavan ja käyttöönotettavan palvelumme markkinoinnin ytimessä ovat viime vuosien aikana kehittyneet digitaaliset mainontateknologiat ja sähköiset markkinapaikat. Mainonnan ohjelmallisen ostamisen ja uusien media-alustojen käytöllä voimme kohdentaa markkinointia erittäin tarkasti ympäri maailmaa,” Mikola jatkaa. ”Parasta on, että mutu-tuntumalla ei tarvitse markkinointia enää johtaa, vaan reaaliaikaisen tiedon perusteella kampanjoita optimoidaan päivittäin, ohjaten markkinointieurot sinne, missä mainonta tuottaa parhaan myyntituloksen.”

Rahoituskierroksen läpiviennissä ContractZen teki yhteistyötä yritysrahoituksiin erikoistuneen Django Corporate Financen kanssa.

 

Lisätietoja:

Markus Mikola

Toimitusjohtaja, ContractZen Oy

+358 40 533 4519

markus@contractzen.com

 

Tule mukaan! Kokeile ilmaiseksi 30 päivää

 

chatsimple