Skip to content

Ohjelmistoalan kasvuyritys ContractZen sai miljoonan euron rahoituksen

Suomalainen Legal Tech -alueen ohjelmistoyritys ContractZen sai miljoonan euron kasvurahoituksen tanskalaiselta Nordic Eye Venture Capital -rahastolta. Uuden pääoman avulla yhtiö panostaa nopeaan kansainväliseen kasvuun ja markkinointiin.

“Missiomme on auttaa kaikenkokoisia organisaatioita luomaan, hallitsemaan ja jakamaan sopimuksia, kokouspöytäkirjoja ja muita Governance, Risk & Compliance -teemoihin liittyviä asiakirjoja helposti ja luotettavasti. Palvelumme avulla yritykset pysyvät due diligence -valmiudessa joka päivä, ollen näin ketterämpiä, luotettavampia ja myös arvokkaampia”, kertoo ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola. "Nordic Eye -kumppanuus ja nyt saatu rahoitus antaa meille mahdollisuuden kasvattaa tiimiämme, jatkaa palvelumme edelleen kehittämistä ja aloittaa toden teolla globaalit markkinointitoimet."

ContractZen Oy:n uudenlainen SaaS-palvelu tuo yhteen sopimustenhallinnan, kokousten hallinnan, virtuaalisen datahuoneen (VDR) sekä sähköisen allekirjoittamisen. Yhtiön palvelua hyödyntävät muun muassa JCDecaux, Total, Kiilto Oy ja PwC Suomi, joka myy sitä edelleen omille asiakkailleen. Palvelua käyttää jo lähes 400 organisaatiota yli 30 maassa.

"Seurasimme ContractZenin matkaa reilun kuuden kuukauden ajan. Vaikutuimme asiakkaiden tyytyväisyydestä, kokeneesta tiimistä ja heidän kehittämästään skaalautuvasta Legal Tech -alueen SaaS -ratkaisusta. Asiakkaita on jo kymmenissä maissa eri mantereilla ja yhtiö on osoittanut omaavansa potentiaalia globaaliin kasvuun. Olemme innoissamme mukana tällä matkalla.”, kertoo Nordic Eye Venture Capitalin sijoituspäällikkö ja osakas Ib Drachmann.

“Monet hallinnon käyttämät järjestelmät ovat perinteisesti olleet kalliita ja niiden käyttö on koettu hankalaksi. Olemme haastaneet tämän ja tuoneet markkinoille järeän, mutta helppokäyttöisen kokonaisuuden, jonka voi testata ja ottaa käyttöön itse suoraan verkosta. Palvelu on edullinen ja tarjoaa myös pk-yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuuden järeään pilvipalveluun, jollaisiin on aiemmin ollut mahdollisuus lähinnä vain isoilla yrityksillä. Pk-kentässä on valtava globaali potentiaali.” kertoo Mikola.

 

Lisätietoja antavat:

Markus Mikola, toimitusjohtaja, ContractZen Oy
+358 40 533 4519
markus@contractzen.com

Ib Drachmann, osakas, sijoituspäällikkö, Nordic Eye Venture Capital
idh@nordiceye.com

 

ContractZen Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen ohjelmistoyhtiö, jonka SaaS-pilvipalveluun sisältyy metadatapohjainen sopimustenhallinta, digitaalinen hallitusportaali, yhtiörekisteri, virtuaalinen datahuone (VDR, englanniksi virtual dataroom) ja sähköiset allekirjoituspalvelut. Tietoturvallista palvelua on helppo käyttää kaikilla päätelaitteilla. Palvelu tukee hyvää hallintotapaa ja tehostaa liiketoimintaa vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla prosesseja sekä minimoimalla riskejä. Yhtiöllä on asiakkaita yli 30 maassa ja sen omistajina on johtavia suomalaisia asianajajia ja muita yksityissijoittajia. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä ja Palo Altossa.

https://www.contractzen.com

Nordic Eye Venture Capital (NE VC) on vuonna 2016 perustettu tanskalainen pääomasijoitusyhtiö, jonka kotipaikka on Kööpenhamina. Yritys toimii globaalisti. Yrityksellä on edustusto Sveitsissä ja Yhdysvalloissa, San Franciscossa. NE VC sijoittaa huolella valittuihin, pääasiassa pohjoismaisiin varhaisen kasvun yrityksiin teknologia- ja lifestyle -liiketoiminta-alueilla, joilla on suuri potentiaali kasvuun ja kansainväliseen laajentumiseen.Tarjoamme salkkuyhtiöillemme valtavan kansainvälinen verkostomme sekä laajan kokemuksemme.

nordiceye.com

chatsimple