Skip to content

Regulaatio lisääntyy ja kilpailu kiristyy - jatkuvan Due Diligence valmiuden hyödyt

Kiristyneessä sääntely- ja kilpailuympäristössä jatkuvan Due Diligence -valmiuden tärkeys korostuu. ContractZenin järjestämä webinaari keskittyi siihen, mistä kasvanut tarve auditointivalmiuteen johtuu ja miten siihen vastataan käytännössä.


Asiantuntijavieraanamme olivat tunnetut alamme vaikuttajat:

 

Samuli

Samuli Simojoki, Partner, Asianajotoimisto Borenius 

Samuli Simojoki käy läpi syitä auditointivalmiuden kasvaneelle merkitykselle. Rahoitusjärjestelyihin ja yrityskauppoihin liittyvien Due Diligence -tarkastusten lisäksi on nähtävissä, että erilaiset compliance-vaatimukset tulevat lisäämään sisäisten ja ulkoisten auditointien tarvetta. Rahoittajilla ja sopimuskumppaneilla voi olla tarvetta tehdä auditointeja myös järjestelyiden toteutumisen jälkeen.

Samuli Simojoki toimii neuvonantajana teknologiapainotteisissa transaktioissa. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus teknologiaoikeudesta sekä teknologia- ja kasvuyhtiöiden oikeudellisista kysymyksistä. Samuli toimii Boreniuksen hallituksen puheenjohtajana ja vetää toimiston teknologiatiimiä.

 

Tuomo

Tuomo Sirkka, Head of Legal, RELEX Solutions

Tuomo Sirkka kertoo miten RELEX Solutions saavutti jatkuvan Due Diligence -valmiuden. Yhtiöllä on takanaan kaksi suurta rahoituskierrosta, joissa molemmissa hyödynnettiin ContractZenin hallintoportaalia. Tuomo antaa käytännön vinkkejä rahoituskierroksen tai yrityskaupan yhteydessä tehtävään Due Diligence -tarkastukseen valmistautumisessa.

Tuomo Sirkka vetää RELEX Solutions -nimisen ohjelmistoyrityksen lakitiimiä, ja Tuomolla on yli 15 vuoden kokemus in-house juristin työstä eri yrityksissä ja toimialoilla. Viimeiset viisi vuotta Tuomo on työskennellyt RELEXillä, joka on kehittänyt kokonaisvaltaisen toimitusketjun optimoinnin ohjelmistoratkaisun, joka hyödyntää tekoälyä kaikissa toimitusketjun ja siihen liittyvien toimintojen prosesseissa.

Kyseessä on tiivis paketti Due Diligence -asiaa. Mikäli aihe kiinnostaa, ota yhteyttä ja lähetämme sinulle tallenteen.

 

jatkuvan Due Diligence -valmiuden hyödyt (1)

 

chatsimple