LegalTech-ohjelmistotalo ContractZen ja Hallituspartnerit Helsinki solmivat yhteistyösopimuksen

Tuoreen yhteistyösopimuksen tavoitteena on auttaa yritysjohtoa ja hallituksissa työskenteleviä digitalisoimaan keskeiset hallitustyön prosessit ja varmistamaan hyvän hallintotavan mukainen toiminta. Hallitusvastuussa olevat tukevat asiantuntemuksellaan yritysten digiponnisteluita ja vaikuttavat merkittävästi yhtiöiden menestykseen ja kasvukykyyn. ContractZenin ja Hallituspartnereiden yhteistyö tukee etenkin pk-yrityksiä, koska se tarjoaa mahdollisuuden todentaa investoinnin kannattavuus käytännössä.

Hallituspartnerit - Board Professionals Helsinki otti yhdistyksen käyttöön ContractZenin pilvipohjaisen hyvän hallinnon ratkaisun. Yhdistykseen kuuluvat hallituspartnerit käyttävät ContractZeniä työssään suomalaisten pk-yritysten kilpailukyvyn, kasvun ja kansainvälistymisen edellytysten kehittämisessä.

“Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Hallituspartnerit – Board Professionals Helsingin kanssa. Se, että yhdistyksen huippuammattilaiset suosittavat ContractZenin käyttöönottoa, on tärkeä osoitus siitä, että olemme asiakkaidemme kanssa onnistuneet kehittämään pk-yritysten hallintoa aidosti palvelevan kokonaisuuden. Helppokäyttöinen ja hinnoittelultaan pienillekin yrityksille sopiva ratkaisu auttaa arjen operatiivisessa työssä, pienentää riskejä ja tukee yritysten kasvua”, kertoo ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola. “Palvelumme avulla yritys myös pysyy Due Diligence -valmiudessa joka päivä, auttaen näin yritystä olemaan ketterämpi, luotettavampi ja myös arvokkaampi.”

“Digitaaliset järjestelmät ovat osa sitä työtä, jota partnerit tekevät yrityksissä edistäessään niiden kilpailukykyä, kasvua ja kansainvälistymisen edellytyksiä. On helpompi kehittää hallitustyöskentelyä, vastuullista päätöksentekoa ja ylimmän johdon ja hallitustyöskentelyn monimuotoisuutta, kun on hyvät työkalut. Laajasti ottaen portaalin käyttö kehittää myös partnereiden ammattitaitoa yritysten hallitusten jäseninä”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Leena Saarinen Hallituspartnerit Helsinki ry:stä.

 

Lisätietoja antavat:

Markus Mikola, toimitusjohtaja, perustaja, ContractZen Oy
+358 40 533 4519
markus@contractzen.com

Leena Saarinen, hallituksen puheenjohtaja, Hallituspartnerit Helsinki ry
+ 358 400 609 745
leena.saarinen@iki.fi

 

>ContractZen Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen ohjelmistoyhtiö, jonka SaaS-pilvipalveluun sisältyy metadatapohjainen sopimushallinta, digitaalinen hallitusportaali, yhtiörekisteri, virtuaalinen datahuone (VDR, englanniksi virtual dataroom) ja sähköiset allekirjoituspalvelut. Tietoturvallista palvelua on helppo käyttää kaikilla päätelaitteilla. Palvelu tukee hyvää hallintotapaa ja tehostaa liiketoimintaa vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla prosesseja sekä minimoimalla riskejä. Yhtiöllä on asiakkaita yli 30 maassa ja sen omistajina on johtavia suomalaisia asianajajia ja muita yksityissijoittajia. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä ja Palo Altossa.

 

Hallituspartnerit – Board Professionals Helsinki ry on osa valtakunnallista Hallituspartnerit-verkostoa. Toimintamme painopiste on Uudenmaan pk-yritysten menestyksen tukeminen, mutta teemme yhteistyötä verkostomme muiden yhdistysten kanssa koko Suomen hyväksi. Kauttamme välitetyt partnerit ovat pk-yritysten kehittämisestä aidosti innostuneita ja näkemyksellisiä asiantuntijoita, joilla on kokemusta monista erilaisista muutostilanteista ja haasteista. Partnereiden koulutustausta ja toimialatuntemus on laajaa. Suurin osa on suorittanut HHJ ja HHJ pj tutkinnon.

June 8, 2021