Skip to content

ContractZen Microsoft Teams –sovellus nyt saatavilla

ContractZenin Teams-sovelluksen avulla kaikki kokousmateriaalisi, sopimuksesi ja muut tärkeät dokumenttisi ovat vain klikkauksen päässä Microsoft Teamsissa. Voit käyttää kaikkia ContractZenin ominaisuuksia Teamsissa: saatavillasi on niin sopimusten hallinta, hallitusportaali, virtuaaliset datahuoneet, sähköiset allekirjoitukset kuin yhtiörekisterikin.

Microsoft Teams ja ContractZen muodostavat täydellisen online-kokouskokemuksen. Voit hyödyntää muun muassa seuraavia ominaisuuksia:

 • Ajasta kokoukset helposti ContractZenin Meeting Scheduler -toiminnon avulla
 • Valmistele materiaalit ja keskustele Teamsissa ennen kokousta
 • Luo agenda ja lisää materiaalit ContractZenin tietoturvalliseen kokousportaaliin
 • Hyödynnä videokokouksessa Teamsin monipuolisia ominaisuuksia, kuten erinomaista videolaatua, chattia, ja kokouksen tallennustoimintoa
 • Kokouksen sihteeri voi muuntaa kokousagendan pöytäkirjaksi yhdellä klikkauksella ja kirjata kokouksen muistiinpanot ContractZenissa
 • Kokouksen jälkeen sihteeri voi lähettää pöytäkirjan tarkistettavaksi ContractZenissä ja palautteen keräämisen jälkeen lähettää lopullisen version sähköisesti allekirjoitettavaksi
 • Kokouksen jälkeen voit myös seurata sovittujen tehtävien toteutumista ContractZenin Task Managerin avulla
 • Löydät tarvitsemasi kokous- ja pöytäkirjatiedot sekunneissa metadatan ja Microsoftin AI-palveluihin perustuvan tekstintunnistuksen (OCR) avulla.

Helppo käyttöönotto

Voit asentaa ContractZen Teams -sovelluksen suoraan Microsoft Teamsin sovellusvalikosta:

 1. Valitse Sovellukset vasemmasta alakulmasta Teamsissa.
 2. Kirjoita hakukenttään ”ContractZen”, valitse applikaatio ja klikkaa ”Lisää tiimiin”.
 3. Valitse tiimi, jossa haluat applikaatiota käyttää.

HUOM: Jos et löydä ContractZeniä Teamsista, ota yhteyttä IT tukeesi, sillä he ovat saattaneet estää kolmansien osapuolten sovellukset Teamsissa. Lue täältä Microsoftin ohjeet siitä, miten administraattorit voivat hallita sovelluksia Microsoft Teamsissa ja sallia ContractZen-sovelluksen asentamisen.

Tarjoamme lisäksi Teamsin kanssa yhteensopivan väriteeman: klikkaa profiilikuvaasi ContractZenissa, valitse ”Käyttäjä” ja vaihda Teams-väriteemaan. Huomaa, että tarjoamme myös tumman väriteeman!

Lue täältä mitä muuta uutta maaliskuun päivityksemme sisälsi (englanninkielinen uutinen).

chatsimple